مارکتون

صابون مول ۱۰ چیست صابون مول ۱۰ با نام علمی نونیل فنول اتوکسیلات (nonilfenol etoksilat) ماده ای شیمیایی  و پایدار با pH حدود ۸-۵ است که در حلال های آلی به راحتی حل می گردد ولی انحلال آن در آب با دماهای مختلف انجام می شود. کاربرد صابون مول 10 گسترده است که در زیر […]

تعریف دترجنت دترجنت یا ماده شوینده (Detergent) یک سورفکتانت یا ترکیبی از سورفکتانت ها است که در محلول های رقیق قابلیت پاک کنندگی دارد. این ترکیب ها معمولاً آلکیل بنزن سولفونات هستند. این ترکیب ها شبیه به صابون ولی با قابلیت انحلال پذیری بیشتری در آب سخت هستند و این به دلیل آن است که […]

تعریف بایوساید بایوساید (bioside) یک عامل بازدارنده است که از طریق شیمیایی یا بیولوژیکی جلوی رشد و انتشار میکرو ارگانیسم های مضر را می گیرد. مواد بایوساید به عنوان عامل ضد رسوب و ضد عفونی کننده نه تنها در تصفیه آب صنعتی، بلکه به عنوان یک ضدعفونی کننده در استخرهای شنا، آب نماها و … […]

تعریف صابون صابون در علم شیمی، نمک یک اسید چرب است و از مهمترین مواد روان‌ساز است. صابون از نظر افراد عادی جامعه عبارتست از ماده ی پاک کننده ای ست که همراه با آب کف کرده و چربی و آلودگی را میزداید، اما از نظر یک شیمیدان صابون عبارت است از نمک یک اسید […]

صابون مول ۱۰ چیست نونیل فنل اتوکسیلات یا صابون مول 10 ماده پایه ساخت انواع صابون ها محسوب می شود. از حیث ظاهری ایزومرهای نونیل فنول مایع زرد کم رنگ است در حالی که ترکیب خالص آن بی رنگ می باشد. فرمول مولکولی مول 10به صورت C9H19C6H4(OCH2CH2)10OH است. این ترکیبات را در محیط خشک و […]

ماده شوینده یا دترجنت به موادی اطلاق می‌شود که می‌توانند ذره‌های چربی و آلودگی را از روی اجسام و انواع سطوح پاک‌ کنند. شاید اولین ماده‌ای که به عنوان شوینده شناخته و در بازار عرضه شد صابون بود که از آن زمان تا به الان صدها سال می‌گذرد. شوینده هایی که ما دائما با آن […]

اسید سولفونیک چیست اسید سولفونیک یا LABSA نوعی سورفاکتانت آنیونی است که در فرمولاسیون دترجنت های خانگی مانند نظیر مایع ظرف‌شویی و انواع پودرهای شوینده لباس استفاده می شود. این ماده به صورت طبیعی در گازهایی که از آتشفشان ها خارج می شود وجود دارد. سولفونیک اسید از واکنش سولفوناسیون حلقه بنزن در حضور اسید […]

اسید چیست اسیدها موادی ترش مزه‌ هستندکه خاصیت خورندگی از ویژگی اصلی آن ها محسوب می شود و بازها را خنثی می‌کنند. کلمه اسید از کلمه لاتین acidus یا acer گرفته شده است که به معنی ترش است. یکی از ویژگی های اسیدها طعم ترش آن است، مانند سرکه یا آب لیمو که یک نوع […]